Om Syvsig Sound Design og bæredygtig filmproduktion

Vi varetager alle lydopgaver, eksempelvis lydoptagelser på film, lyddesign, lyd-rens eller ekspertise i lyd fra basen på Fyn, men også ude i landet.

Vi går op i, at kunden får det bedst mulige produkt, og det opnås bedst ved at bruge Syvsig Sound Design som totalenterprise: både i præproduktionen, produktionen og post-produktionen, sådan at der kommer så stor kohærens i produktionens stil, som muligt.

Det kan fx være en spillefilm eller en kunstudstilling, hvor der skal være en rød tråd i lyddesignet, som skal stemme overens med værkets generelle stil. Det kan også være en lydoptagelse som ikke er gået som forventet – måske vi kan redde den.

Priser svinger alt efter hvor lang tid projektet kræver og hvor meget udstyr der skal bruges. Skriv for priser. Vi ligger normalt omkring 5000,- ex. moms pr. dag.

Bæredygtig filmproduktion

Udover at være tonemester er Teis Syvsig cand.mag. i Film- og medievidenskab fra Københavns Universitet med speciale i Bæredygtig filmproduktion.

Det er et vigtigt fokus for os, at vi laver mindst mulig klimapåvirkning i produktionen af film, så vi har derfor en række principper for at holde vores klimaaftryk på et minimum.